~~♥♥ wELcOme To EiylaJie's World ♥♥~~


~~sesuatu yang berada di luar jangkaan dan di dalam pemikiran~~

Thursday, June 12, 2014

Segmen Blogwalking Di Bulan Jun By Miss BaNu.




Segmen Blogwalking Di Bulan Jun By Miss BaNu..





Assalammualaikum..

Hari ni nak buat Segmen, so harap korang semua sudi join segmen simple ni hehehe.



Syarat2

1) Harap Korang boleh Follow Blog ini ..

2) Buat entry dan letakkan tajuk Segmen Blogwalking Di Bulan Jun By Miss BaNu.

3) Like My Fanpage Facebook Jika Sudi..



4) Tinggalkan link entry korang di ruangan komen di bawah ini.
5) Segmen ini bermula pada 4 Jun dan berakhir pada 15 Jun 2014.






with love : aku hanya untukmu ~~~~eiylajieyeyen~~~~

8 comments:

  1. Terima Kasih Sudi Join My Segmen..Senarai Peserta dah keluar jadi dah boleh blogwalking - http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking-di.html selamat berblogwalking dan menambah kenalan yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi terima penyertaan saya !
      semoga ukhuwah terbina kekal ke akhir hayat...
      dunia blog yang baru saya ceburi.....

      Delete
  2. salam..ida singgah cn dr sgemn yg sama good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-di-bulan-jun-by-miss.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck jugak ida...
      done follow awak..
      tq 4 jejak...

      Delete
  3. ayu datang dari segmen yang sama..ada masa singgah la ke blog ayu ...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-di-bulan-jun-by-miss.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama..
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-di-bulan-jun-by-miss.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow awak dear..tq sudi hadir n tinggal jejak......

      Delete